Elliott and Associates: Organisationskonsulent Specialist

Go down

Elliott and Associates: Organisationskonsulent Specialist

Post by Admin on Wed May 06, 2015 7:43 pm

Alle menneskelige organisationer, uanset om det er en business corporation, areligious betegnelse eller en regering institution, har commonstructural og operationelle funktioner, der kan vi næsten se på dem asliving organisme, som skildrer en række adfærdsmønstre. Som sådan opgave til programmering eller styre funktionen af en organisation kan opnås ved hjælp af visse principper, der gælder inden for de dynamiske systemer og processer, der er involveret i en organisation.

Elliott and Associates har vokset til at blive en velrenommeret organisatoriske udvikling konsulent (ODC), en unik og lydhør ressource for den moderne organisation. Som en ODC derfor kan Elliott and Associates give klienterne høring og problemløsning tjenesteydelser i forbindelse med deres organisation og hr kravene.

En stab af erfarne fagfolk fra Elliott and Associates står klar med kvalifikationer til at yde specialiseret bistand nødvendig for at opnå positive resultater i organisationsudvikling, fører til en mere effektiv og mere produktive organisation. Således har Elliott truffet på titlen på en specialist i "Organisatorisk Fitness", som det med rette fortjener.

Med sine mere end to årtiers track record i at hjælpe organisationer med at trives og fungere med succes, har Elliott and Associates fået mange muligheder for at vise værdien af sine tjenester i forskellige beskæftigelsessituation. For at nævne nogle få, skoler, banker, sociale institutioner, medicinske skoler, offentlige kontorer, har hospitaler og produktionsvirksomheder set de positive resultater af anvendelsen af knowhow og tjenestegrene af ODC'er.

Folk gør en verden til forskel. I sidste ende, teknologi kun giver os værktøjer mens mennesker give os den indre motivation og de primære ressourcer, der gør for en virkelig gavnligt organisation, der kan tjene samfundets mangeartede behov.

I sidste ende mener Elliott and Associate følgende:

- Procedurer opfylder ikke produktionskvoter. Folk gør.
- Maskiner ikke irritere gæster eller få deres tillid. Folk gør.
- Moderne teknologi kan ikke generere eller administrere afdelinger. Mennesker kan.
- Rapporter eller kvoter eller endda produkter eller services gør ikke organisationen særlige. Dine folk eller medarbejdere gør.

Med sin brede erfaring i udvikling af menneskelige ressourcer, kan Elliott and Associate hjælpe en organisation, opbygge og vedligeholde en endnu mere lydhør og rentable organisation. Enhver organisation har den unikke karakter og mål. Ved at fokusere på tre primære problemområder, Elliott kan hjælpe en organisation opnå positive resultater i sine programmer, nemlig:

1. medarbejderen vurdering

Ansættelse af medarbejdere kan være en vanskelig og kostbar virksomhed. Det er ikke så simpelt som at læse en ansøgers CV. Oftentimes, viser ting ikke sig godt på grund af visse faktorer, der omfatter såvel enkelt som virksomheden. Interpersonelle relationer kan ødelægge en bøde organisation så let som manglende salg kan. Word kan gå rundt og sådanne negative PR kan bringe en hele virksomheden – eller en religiøs gruppe eller politisk parti – ned til tagrenden.

Medarbejdernes moral og andre potentielle negative påvirkninger kan bestemme kundetilfredshed og salg for enhver virksomhed. Kun en korrekt og effektiv psykologisk vurdering kan tærske ud de usete faktorer, der bestemmer, hvordan en medarbejder vil opføre sig inde i en organisation.

På ODC, har Elliott and Associates nøje identificeres og udformet de bedste psykologiske tests, som er statistisk effektive i fastsættelsen af menneskelige evner og personlighedstræk. Medarbejder evalueringsrapporter gemt i ansatte poster er ikke blot til nye medarbejdere men brugt som værdifulde værktøjer over livets arbejde for medarbejderen. De kommer handy under fremme, team-building, disciplin, konfliktløsning, omplacering, opsigelse, pensionering forberedelse og Lederskifte-planlægning. Gætte arbejde og risici fjernes når de kommer med beslutninger vedrørende en medarbejders status i enhver organisation.

2. medarbejder bistandsprogrammer

Personlige problemer udgør størstedelen af kilderne til problemer af organisationer med hensyn til medarbejdernes arbejdsindsats udgaver. Selv den bedste medarbejder kan gengives næsten nytteløse, hvis de har personlige eller sundhedsmæssige spørgsmål, der gentager sig hele tiden.

Og der er andre faktorer, såsom finansielle problemer, misbrugsproblemer, følelsesmæssige problemer, stress, familiespørgsmål og mange andre faktorer kan alvorligt underminerer effektiviteten af medarbejder præstationer og organisationens produktion.

Elliott and Associate's medarbejderen bistandsprogrammet personale har rådgivet tusindvis af ansatte og deres familier ved at producere en mere produktiv og pålidelige arbejde personale. Mange videnskabelige undersøgelser har bekræftet, at hjælpe arbejdstagere med at håndtere deres personlige eller familiemæssige problemer kan føre til et sundere, mere produktiv og økonomisk levedygtig arbejder personale i en organisation.

3. organisatoriske udvikling og uddannelse

Elliott and Associates ODC personale kan samarbejde med organisationen for at fastlægge effektive måder at realisere dine forretningsmål. Proceduren indebærer først gennemføre en organisation evaluering gennem personlige interviews og bruger anonyme spørgeskemaer. Derefter, efter fastlæggelse af uddannelsesbehov, specielt designet workshopper og uddannelse pakker er udført for at forbedre arbejdsprocessen, i henhold til personlige eller team performance. Som en konsekvens, eventuelle problemer i organisationen vil blive behandlet i overensstemmelse hermed gennem evalueringer og anbefalinger vedrørende passende forholdsregler, såsom omfordeling eller reorganisering.

En organisation kan kun trives, hvis de mennesker, der køre og betjene den har en sund koordinering form vrangen ud. Elliott and Associates ved de op og nedture og ins-and-outs af, hvordan denne dynamiske organisme fungerer. Det hele starter med ansætte de rigtige mennesker der passer til den rigtige organisation.


Admin
Admin

Posts : 3
Join date : 2015-05-06

View user profile http://dosriallas.board-directory.net

Back to top Go down

Re: Elliott and Associates: Organisationskonsulent Specialist

Post by crescentman7 on Thu May 07, 2015 1:28 am

disse principper kan anvendes i enhver lille eller stor organisation. Tak en meget nemlig info.

crescentman7

Posts : 1
Join date : 2015-05-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Elliott and Associates: Organisationskonsulent Specialist

Post by liliangoold on Thu May 07, 2015 5:47 pm

hvordan de enkelte ting eller opfører sig kan påvirke en hel organisation. Vi ved alle, hvordan sommerfugl i Kina kan påvirke vejret i Amerika, som de siger.

liliangoold

Posts : 1
Join date : 2015-05-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Elliott and Associates: Organisationskonsulent Specialist

Post by albanese2016 on Thu May 07, 2015 9:09 pm

det er en lille verden, så at sige. Intet adskiller sig, uanset om du bor i Europa eller Sydamerika eller Asien. Mennesker vil altid være mennesker. Kun navne ændring. I sidste ende er den menneskelige sjæl kilden til alle vores fælles problemer og sejre. Vi er en familie, der bor i et hjem.

albanese2016

Posts : 1
Join date : 2015-05-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Elliott and Associates: Organisationskonsulent Specialist

Post by elipika21 on Fri May 08, 2015 1:04 am

kudos til Elliott and Associates for at bringe dette i deres blog. Det var meget hjælpsom.

elipika21

Posts : 1
Join date : 2015-05-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Elliott and Associates: Organisationskonsulent Specialist

Post by henrilson on Fri May 08, 2015 1:57 am

for et nyt kollegium kandidat åbner denne artikel op for en masse om leve- og arbejdsvilkår i den større verden derude. Mit mål er lige nu at finde den rigtige organisation, der kan give næring til en ung person drømme.

henrilson

Posts : 1
Join date : 2015-05-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Elliott and Associates: Organisationskonsulent Specialist

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum